Sport 

Reacție vehementă față de selecția făcută de Edi Iordănescu: ”Te interesează următorul meci, nu să crești jucători!”

Reacție vehementă față de selecția făcută de Edi Iordănescu: ”Te interesează următorul meci, nu să crești jucători!”

Echipa națională a României urmează să joace ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, cu Finlanda și cu Bosnia și Herțegovina.

Ovidiu Herea, fotbalistul care a fost forțat recent să plece de la Metaloglobus, a comentat selecția făcută de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda și cu Bosnia și Herțegovina.

Fotbalistul este de părere că Edi Iordănescu ar fi trebuit să convoace cei mai în formă jucători ai momentului, începând cu Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru.

Herea consideră că Edi Iordănescu ar trebui să se concentreze strict pe rezultate și să nu încerce să ”schimbe fața” echipei naționale.

Nu înțeleg, la echipa națională te interesează următorul meci, nu să crești jucători. Ar trebui să vină jucători indiferent de vârstă. Nu înțeleg neconvocarea lui Cristi și a lui Gabi. Trebuie să aduci jucătorii cei mai în formă.

Naționala nu trece printr-o perioadă foarte bună. Ai nevoie de jucători experimentați care să îi poată ajuta pe cei tineri”, a declarat Ovidiu Herea la emisiunea Liga Digi Sport.

De ce nu au fost convocați Cristi Săpunaru și Gabi Tamaș la echipa națională: ”Nu știu ce discuție au avut!”

Întrebat despre cei doi fotbaliști, Mihai Stoichiță, director tehnic în cadrul FRF, a declarat că fundașul celor de la Rapid nu își mai dorește să revină la echipa națională, în timp ce numele lui Gabi Tamaș nu a fost luat în considerare de selecționerul Edi Iordănescu.

Știe toată lumea ce relație bună am eu cu Cristi Săpunaru. Cred că nu și-a mai dorit să vină la echipa națională. Nu știu ce discuții a avut el cu Edi Iordănescu. De Gabi Tamaș nu s-a discutat”,

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook